Politica de confidentialitate

Data ultimei revizii: Noiembrie 01, 2017

Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Dedeman S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat la Registrul General al Agentiei Nationale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal sub nr. 6623.

 

Colectarea datelor se face prin formularul de abonare la newsletter din cadrul site-ului Dedesign. Datele ce vor fi salvate in baza de date ale SC DEDEMAN SRL sunt: nume, prenume, adresa de email. Optarea pentru abonarea la newsletterul Dedeman implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania DEDEMAN.

 

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: informarea cu privire noutatile publicate in cadrul site-ului Dedesign, informarea despre produsele si promotiile DEDEMAN sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de DEDEMAN, realizarea de rapoarte statistice.  

 

DEDEMAN S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia partenerilor de servicii de marketing si alte servicii, agreati de DEDEMAN cu care exista contracte in acest sens si care se obliga prin acestea sa protejeze aceste date.

 

DEDEMAN SRL va informa periodic abonatii prin newsletter in legatura cu produsele si oferta promotionale. De asemenea prin newsletter DEDEMAN SRL poate trimite alte mesaje de informare, chestionare sau cupoane cadou.

 

Informatiile cu caracter personal pot fi divulgate catre Politie, Instante judecatoresti sau organe ale statului abilitate atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune.

 

Utilizatorii se pot dezabona de la primirea newsletter-ului cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal:

  • prin bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul acestuia;  prin trimiterea unui email la adresa newsletter@dedeman.ro 
  • prin care solicita in mod expres dezabonarea.

 

In cazul in care utilizatorii doresc modificarea datelor cu caracter personal,  pot solicita acest lucru prin trimiterea unui email la adresa newsletter@dedeman.ro prin care furnizeaza datele modificate.